Pick Pack PontPick Pack Pont!

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 500 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan Inmedio hírlapüzlet és Relay hírlapüzlet hírlapüzletek, valamint OMV töltőállomás és Avanti töltőállomás töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatók meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

Megrendelését miután elkészítettük, átadjuk a Pic Pack Pont csomagküldő szolgálatnak, melyről küldünk egy automatikus e-mailt. A csomag Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor a Pick Pack Pont e-mail-ben, illetve SMS-ben értesíti Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Tekintse meg videónkat a Pick Pack Pont használatáról!

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

Megrendelés összege: Szállítás díja:
0 - 4999 Ft- ig 850 Ft
5000 - 9999 Ft- ig 550 Ft

10.000 Ft felett a szállítás INGYENES!

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a megfelelő szállítási mód kiválasztásával történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A munkanapokon megrendelt termékeket Budapesten 48 órán belül, míg nem budapesti szállítás esetén 72 órán belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.